Swedish Cosplay Championship Finals 2016 – Photo by: Emma Andersson

Direktkval till Cosplay-SM 2017

ConFusion 2016 har den stora äran att i samarbete med Cosplay-SM erbjuda ett direktkval till finalen av Cosplay-SM 2017!

Detta innebär att en lycklig vinnare kvalar in till en av Sveriges största cosplaytävlingar direkt från ConFusion 2016. Finalen i Cosplay-SM går av stapeln tidig vinter/vår 2017 och är en av de största händelserna under det svenska cosplayåret.

Att delta i direktkvalet till Cosplay SM 2017 är gratis för alla som har en giltig biljett till ConFusion 2016, och kräver att du anmäler dig online sför att garantera en plats i tävlingen. Du måste ha tillverkat din cosplay själv och endast publicerade fiktiva karaktärer är tillåtna.

Vidare krävs att du planerar och genomför ett framträdande i din cosplay med en maxlängd på 2 minuter. Ditt framträdande måste vara förinspelat och varje deltagare ansvarar själv över att de ljud- och videofiler som hen behöver för sitt framträdande skickas till ConFusion enligt instruktioner som hen får via mail. Det är tillåtet med rekvisita och maximalt en assistent på scenen, men dessa ingår inte i domarnas bedömning.

Direktkvalet döms av tre domare som är specifika för kvalet och varje deltagare måste delta i en förbedömning. Preliminär tid och plats för direktkvalet är söndag 15/5, kl. 13.00 vid stora scenen.

Att delta i direktkvalet till Cosplay-SM 2017 är en fantastisk möjlighet för dig som vill tävla på högre nivå inom cosplay. Planera ditt framträdande noga, våra cosplay- och scentekniska team lovar att hjälpa dig med alla medel vi har för att förverkliga ditt bidrag!

Har du frågor så tveka inte att kontakta vårt cosplayteam på cosplay@confusion.nu. Glöm inte kolla in Cosplay-SM:s officiella hemsida, och att följa Cosplay-SM på Facebook!

Photo by: Han med kameran (www.kimventura.com)

Anmäl dig till direkvalet för Cosplay-SM

För att delta i direktkvalet till Cosplay-SM 2017 behöver du göra en anmälan i vårt onlinesystem för cosplay. Det gör du genom att klicka dig vidare här nedan och följa instruktionerna. Har du frågor eller stöter på problem kontakta ConFusions cosplayteam på cosplay@confusion.nu, vi hjälper dig gärna!

Photo by: Emma Andersson

Mer info om Cosplay-SM

Vill du veta mer om Cosplay-SM? Klicka dig vidare för att läsa matnyttig info om organisationen och systemen bakom svenska mästerskapen i Cosplay!