Plan 1

1. Externa arrangemang
Här kommer gästande aktörer att hålla sina arrangemang. Det blir lekar, spel och många häftiga saker att titta på. Några som besöker oss är Nosebleed StudiosTouhou Sweden och MiFF.

2. Artist alley
Här står svenska nördkulturens mest produktiva konstnärer och ställer ut sina verk! Besök dem och förundras över deras talang och skicklighet.

3. Försäljning
Här kommer det att finnas ett brett utbud av merchandise från hela 14(!) olika försäljare. Figuriner, mjukisdjur och t-shirts är bara några av de saker du kan komma hem med efter ett besök.

4. E-spel
Här kommer det finnas konsolspel och andra roliga elektroniska aktiviteter. Här kan nybörjare såväl som lite mer erfarna gamers slå sig ner för att spela.  Våra funktionärer här är väldigt måna om att alla skall känna sig extra välkomna och är du lite ny på tv-spel så fråga dem så får du all hjälp du behöver! Här kommer det även att anordnas diverse turneringar.

5. Besökarnasförsäljnignsbord
Här kan man som besökare ställa ut gamla prylar till försäljning. Med lite tur så blir det sålt, den före detta ägaren blir lite rikare och prylen får en ny glad ägare.

Plan 2 (entréplan)

1. Workshop
Om du gillar att pyssla så är det här platsen för dig! Kom och lägg pärlplattor; sy kattöron eller bara sitt och rita en stund. Det här är den kreativa delen av ConFusion där skaparglädjen är enorm. Om man behöver greja med sin cosplay så kommer det finnas möjligheter för det också.

2. Garderob
Det är jobbigt att gå omkring med varma kläder eller shoppingkassar på konvent. Lämna istället in dessa i vår bemannade garderob helt gratis. ConFusion ansvarar inte för sina besökares privata ägodelar. Detta gäller även de som är inlämnade i den bemannade garderoben.

3. Studion
Här visas fantastiska filmer och serier från Östasien; både klassiker och nya mästerverk. Här kommer vi också att hålla visningen av Eurovision Song Contest med tillhörande aktiviteter.

4. Scenen
ConFusions stora scen där fantastiska framträdanden kommer utföras. Missa för allt i världen inte hologramkonserten med Hatsune Miku, våra coola cosplaytävlingar eller den feta invigningen!

A. Ordbilder
Här står de gemytliga försäljarna från ordbilder och säljer sina kvalitativa varor.

Ordbilders hemsida

B. Matrix
Här står försäljarna Matrix.

C. Kumakuma cosplay
Här står försäljarna kumakuma cosplay.

Plan 3

1. Workshop/paneler
I det här rummet kommer det hållas paneler, workshops och föreläsningar. Kanske hittar du ett ämne du vill veta mer om eller så går du på någon aktivitet för en helt ny upplevelse. Oavsett vad du väljer så kommer du att berikas av kunskap i nördkulturens varma famn.

2. Activity
I det här rummet går det inte att ha tråkigt! ConFusions activity-team är experter på att se till att folk mår bra och har roligt på konventet. Hit kan man komma för att mysa, leka och många nya vänner kommer komma som följd.

3. Workshop/paneler
Precis som i rum (1) kommer här hållas paneler, workshops och föreläsningar.

4. Karaoke/paneler
På dagen används det här rummet precis som rum (1) för paneler och föreläsningar. På kvällen blir det dock andra bullar och det är dags att släppa fram skönsången. För då blir det nämligen karaoke!

5. Gästande konvent
ConFusion har många vänner bland konventen runt om i Sverige och här kommer du kunna möta dem. De kommer bjuda på roliga aktiviteter och berätta hur du kan berika ditt liv som konventare.

6. Restaurang Tabla
Lokalens egen restaurang serverar mat av hög kvalitet. Äter du här behöver du inte oroa dig över att behöva gå hungrig. ConFusion har också sett till att Tabla ska ha en meny som passar en som lever på studentbudget under konventet.

Länk till restaurang Tablas hemsida

7. Utomhusområde
I anslutning till Activitys lokaler så finns en grästerass där det kommer anordnas roliga utomhuslekar. Kom hit och fira att våren är här med en runda kubb eller varför inte konventsklassikern fotleken?

Plan 4 och 5

ConFusion-kiosken
På plan 5 kommer du att hitta ConFusions kiosk. Vi kommer erbjuda det godaste, konstigaste, och bästa från den östasiatiska marknaden och givetvis är inget konvent komplett utan konventarens huvudsakliga näringstillskott: Pocky.

Brädspelsbar
Här kan du gratis låna ett spel och sätta dig ner med nya som gamla vänner och uppleva en spännande kamp, en mysig spelstund eller en livlig runda i bordspelens tecken.

Vägen till plan 5
På väg till plan 5 så kommer du mötas av aktiviteter och utställare i de breda, luftiga korridorerna och såklart går det också bra att ta hissen upp.