Öppettider


Koventets öppetider

Fredag 13 maj kl 12.00-02.00
Lördag 14 maj kl 11.00-02.00
Söndag 15 maj kl 11.00-17.00

Museets öppetider

Fredag 13 maj kl 12:00 – 17:00
Lördag 14 maj kl 11.00 – 17:00
Söndag 15 maj kl 11.00 – 17:00

Om Världskulturmuseet

Vi är väldigt glada att ConFusion återigen kommer huseras på Världskulturmuseet i Göteborg.

Världskultumuseet är en mötesplats med utstälningar och arrangemang som ifrågasätter den rådande ställningen i världen runtomkring oss. Njut av kultur och mat i en fabulös omgivning.

Filmer, seminarium, festivaler, after work, workshops och livemusik – på värdskultumuseet får du uppleva mer än enbart utställningar.

Angående biljetter

Under museets ordinarie öppetider har allmänheten fri tillgång till lokalen och utstälningar. Man kommer även kunna besöka ConFusions försäljarhall. Övriga aktiviteter och tider kommer kräva att du köper biljett till konventet.

Karta till sovsalen

På den här kartan visas vägen till sovsalen
Sovsalen: Skånegatan 14, 411 40 Göteborg, Sweden

Sovsal

För dig som vill bo billigt under konventet så finns det sovsalsbiljetter att köpa via vårt biljettsystem, dessa köper du separat från inträdesbiljetten. Sovsalsplats för besökare är frivilligt och kostar 125 kronor.

Sovsalarna är klassrum på skolor som ConFusion har ett avtal med. Vi siktar på att dessa skall vara så centralt belägna som möjligt, med gångavstånd eller en smidig förbindelse till och från konventet med kommunaltrafiken.

På dessa skolor kommer deltagare på konventet kunna sova i klassrum (max-antal per klassrum kommer att redovisas) samt få tillgång till toaletter och duschmöjligheter som skolan kan erbjuda. Det rekommenderas att ta med något liggunderlag samt sovsäck tillsammans med egna toalettartiklar för att göra vistelsen så bekväm som möjligt.

Vi kommer att ha personal som ser över sovsalarna under konventets gång och vara på plats under kvällen för att kunna bistå besökarna och se till så att inte några problem uppstår.

Karta

Världskulturmuseet: Södra Vägen 54, Gothenburg

Transport

Via bil: Om du reser till ConFusion via bil finns det parkering med avgift bakom museet. Du kan också välja att parkera i focushuset som är beläget mitt emot lisebergs huvudentré. Parkeringarna kräver mynt eller kort.

Via spårvagn eller buss: Närmaste hållplats till världskultumuseet är korsvägen. Detta är en av de tätats trafikerade hålpaltsrena i göteborg. Vänligen se västtrafiks reseplanerare för att planera din resa här.

Via tåg: Färdas du via tåg är närmste station till världskultumuseet lisebergsstationen.Därifrån kan du ta spårvagnen en hålplats till korsvägen.

Via flyg: För att ta dig till konventet fårn Göteborg Landvetter Airport (GOT) är det enklast att ta flygbussen till korsvägen som är den närmaste hålplatsen till konventet. För priser och mer information om flygbussarna se här.

Det bästa arbetslaget

Funktionär

ConFusion är ingenting utan våra fantastiska funktionärer, vill du vara en del av dessa fantastiska volontärer som gör allting möjligt, registrera dig på vårt personalsystem Glenn!

För mer information av vad det innebär att vara funktionär under ConFusion 2016, vänligen läs informationen under Funkis Info! Samt de olika teamen som finns på Glenn. Har du några frågor angående ett speciellt team tveka inte att ta kontakt med respektive arrangör.