Hikari-Kai

Hikari-Kai är Göteborgs mysigaste mötesplats för konventare och nördar av alla slag! Föreningen skapades 2005 men har sedan 2018 ingått i ConFusion-familjen.
Förutom att samla konventare med likasinnade intressen så erbjuder Hikari-Kai också diverse aktiviteter under sina träffar. Karaoke, tv-spel, pyssel och ett eget café finns i våra trevliga lokaler. Kom och häng där det är fritt fram att prata ut om det senaste animéavsnittet eller den vrickade mangan du hittade! Hikari-Kai skapades för att främja intresset för östasiatisk populärkultur: manga, anime, live-action drama, spel och musik från Japan m.m. Det är inget krav att tycka om just detta för att kunna ha skoj på Hikari-Kai. De flesta medlemmar är också intresserade i västerländska motsvarigheter i alla dess former.
Vill du vara med? Vi håller öppna träffar varje tisdag mellan 17.00 och 21.00 Hitta hit? Närmaste hållplatsen är Stigbergstorget. Därifrån går du ned för torgbacken på Allmänna Vägen och svänger upp på Djurgårdsgatan vid parken. Hikari-Kai håller till på kulturhuset Arena 29, före detta Djurgårdsskolan. Marken utanför huset är starkt målad i gult, blått och lila! Gå in genom ytterdörren och upp två våningar så hittar du oss. Vår dörr står alltid öppen under våra tisdagsträffar.