GÖTEBORGS KULTURKALAS 2015

I år håller ConFusion en Cosplaytävling på Götaplatsen mitt under kulturkalaset. Du kan även möta oss på världskulturmuseet under dagen och delta i bl.a. workshops, tv-spel och myshörna.

Kom och häng med oss!

Samma dag som ConFusion håller sin stora Cosplaytävling på Götaplatsen så kommer vi att ha aktiviteter på världskulturmuseet hela dagen fram tills det är dags.
ConFusion bjuder på godbitarna från östasiatisk populärkultur under ett och samma tak! Ta del av workshops, tv-spel och musikvideos, snacka med arrangörerna, träffa vänner och mys med oss på Världskultur museet under dagen. Vi rundar av kl 17:00 så att alla hinner till Cosplaytävlingen kl 18:00 på kvällen.

Information

Världskulturmuséet
11/8 kl. 10:00-17:00

Föreläsningar, Seminarierum 3
12:00: Att organisera föreningar i Sverok av Cecilia Hällstrand.
13:00: Om cosplay, tävlingar & kulturen av Samuel Anlér.
15:00: Idé till färdig manga av Natalia Batista

Workshoprummet, Världslabbet
Vår workshop kommer lätt bli det mysigaste rummet på hela kulturkalaset. Kom in och teckna manga, lägg en en pärlplatta eller sy kattöron och rosetter.

Tv-spel & Brädspel, Seminarierum 2
Föreningen new game kommer och bjuder på vad deras förening har att erbjuda. Kom in, chilla och spela lite.

Cosplay-musikvideos, Studion
Vi visar musikvideos på cosplay från olika konvent i Norden.

Försäljare, VKM entré
Ordbilder
AMAI & MeltyChocolateMoon

Få ett gratis paket Japanskt godis genom att registrera dig som medlem i föreningen ConFusion under vårt arrangemang på kulturkalaset. Det kostar ingenting att bli medlem och vi har personal i entrén på Världskultumuseet som hjälper med registreringen! Erbjudandet gäller enbart under arrangemanget på Världskulturmuseet.