Vocaloid
(Live in Concert)

Vi är stolta att, i samarbete med Synthesized Reality Productions, presentera Vocaloid Live in Concert. Det blir en av de första Vocaloid- hologramkonserterna i norra Europa, något vi tycker är extra spännande. Det blir en häftig konsert med musik du gäller igen från Miku Hatsune och de andra Vocaloid. Det lär bli en upplevelse du sent glömmer!

 Synthesized Reality Productions Facebook

Annelie Bhagavan

I samband med Sailor Moons svenska 20-årsjubileum har vi äran att gästas av den svenska rösten till Annie Tsukino / Sailor Moon – Annelie Bhagavan.

Bland övriga roller Annelie har haft hittar vi bl.a. Jessie (Pokémon), Clover (Totally Spies) och Gina (Porco Ross).

Vi kommer att hålla en stor talkshow med Annelie där hon kommer att berätta om hur det var att vara en del av svensk anime-kanon, utöver detta kommer hon även att hålla en autografsignering med meet and greet.

KAJ

Från finska Österbotten kommer KAJ till ConFusion! De är kända för sina humoristiska videor på YouTube, där de bland annat framför K-pop på svenska, under alias KAJpop. Bäst beskriver bandet sig själva via sina YouTube-filmer, spana in KAJpop här!

KAJ kommer spela på lördag, missa inte detta!
Foto Eva Lingon

Silje Danielsen

Från Norge presenterar vi stolt Silje Danielsen. Silje är en av de största förebilder inom nordisk cosplay och en van cosplaydomare. Hennes egna dräkter skapar hon till perfektion och hennes arbete som hårstylist syns tydligt på hennes välgjorda peruker.

Facebook Silje Danielsen Cosplay
Foto Ookami Cosplay Photography

Mie-Rose Cosplay

Det är med glädje vi presenterar Mie-Rose från Danmark som en av våra domare i ConFusions cosplaytävling. Mie-Rose var Danmarks bidrag till Nordic Cosplay Championship (NCC) 2015 och vi vet att hon har den rätta kompetens vi söker hos en riktigt bra domare.

Facebook Mie-Rose Cosplay
Foto SAKS Photography

Gabriel Eriksson Sahlin

För tredje året i rad är Gabriel Eriksson Sahlin tillbaka som domare för årets cosplaytävling. Gabriel är utbildad inom skådespeleri och sång och kommer därför fokusera extra mycket på bedömning av just skådespeleri under tävlingarna. Utöver uppdraget som domare så kommer han även hålla i föreläsningen ”Hur man förmedlar en karaktär på scen och foto”.

Facebook Babbel Cosplay
Foto Felix Malik Peterson

Beatrice Krüger

Först ut i vår domarpanel för vårt direktkval till Cosplay SM är Beatrice Krüger. Beatrice kom själv på andra plats i Cosplay SM 2016. Till vardags studerar hon sömnad och konstruktion vilket är kunskaper hon använder flitigt och skickligt för att göra sina fantastiska cosplays.

Facebook Amenoo Cosplay
Foto Mikael Hakali Photography

Linnéa Karlsson

Vår andra domare till direktkvalet till Cosplay-SM är Linnéa Karlsson. Linnéa har förutom att själv tävlat och dömt i SM också fungerat som domar-koordinator för Cosplay-SM i tre år. Till vardags studerar hon på lärarhögskolan och jobbar extra som sminkös, bloggare och cosplaypromoter för olika företag.

Facebook Mitternacht Cosplay

Ron Andersson

Vår tredje domare för direktkvalet till Cosplay SM är Ron Andersson. Ron tävlade senast själv  i SM 2016. Ron är en skicklig cosplayare som är helt självlärd och har i sin cosplaygarderob dräkter med stor bredd när det kommer till material och metoder.

Facebook Chrono Cosplay
Foto Alexander Nikolis

Stickweeds Crafting & Cosplay

Kami Renee

Facebook Kami Renee
Foto Rojano Photo

Cecilia Frankenberg

Kim Synnerborn

Miranda Fondin

Debbie Lane

Elin Jacobsson

Natalia Batista

Bára Krosstieg

Facebook Bára Cosplay
Foto Zarus.dk

Hani Abbas

Linn Eriksson

Angela Järvela Uchebe

Robin Aronsson

One Way Korea

Facebook One Way Korea

Johanna & Josefin Sköld

Dansgruppen Swe-T

Facebook Swe-Tcrew
YouTube Swe-T

Kairouz Akira

Kima Shams

Foto Erik Olsén

Jen Jackson

Facebook Minty Frills

Elise Rosberg